Molar Salleras - Rectificadora y racambios coches clásicos » Aviso legal

Aviso legal

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.molarsalleras.com, del que és titular RECTIFICADORA MOLAR SALLERAS SL (d'ara endavant, Molar Salleras). La navegació pel lloc web li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertim que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de Molar Salleras, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web. L'usuari a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà enfront de Molar Salleras o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l'autoritzada està expressament prohibida, podent Molar Salleras denegar o retirar l'accés i el seu ús a qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

Molar Salleras, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informa que:

La seva denominació social és: RECTIFICADORA MOLAR SALLERAS SL
El seu nom comercial és: Molar Salleras
El seu CIF és: B17016684
El seu domicili social està a: C/ Mas Plentis 9 17458 - (Fornells De La Selva) - Girona

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tfno: 972 20 40 45
Email: rectificadora@molarsalleras.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Molar Salleras es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

Recambios coches antiguos